Bedrijven

Kijk op de Employee Journey

Als organisatie is continue ontwikkeling van belang. Het besteden van aandacht aan de Employee Journey is daarom belangrijker dan ooit. Door een goed ontworpen journey wil nieuw talent bij uw organisatie werken, dragen medewerkers bij aan het succes en worden voormalige medewerkers ambassadeurs van de organisatie.  

Door te werken aan een inspirerend en gezamenlijk verhaal voor de organisatie, ontstaat een collectieve identiteit. Deze heeft een duidelijke visie op mens en maatschappij en deelt dezelfde overtuiging. Hierbij is weinig verschil tussen interne en externe communicatie. Het werk wordt voor medewerkers een beleving, wat zorgt voor een positieve uitstraling naar uw klanten. Het is erg eenvoudig: Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. De arbeidsmarkt is volop in beweging, zeker nu. Het is tijd om gezamenlijke strategieën voor zowel HR als communicatie te ontwikkelen. De gedrevenheid en ambitie van uw medewerkers wordt zo verbonden met de identiteit en visie van uw organisatie.

Bij verandering binnen een organisatie verandert het verhaal van de organisatie. Veranderingen zoals een fusie of nieuwe manier van werken kunnen dit verhaal wijzigen. Van medewerkers wordt in zo’n geval een bepaald gedrag, bij- of omscholing verwacht. Daarom is het van belang te investeren in het juiste, effectieve re-of crossboardingprogramma waarbij alle medewerkers op de juiste manier meegenomen worden in het verhaal van de organisatie.

Onze visie op Employee Journeys

Met onder andere:

  • Uitgebreid arsenaal aan standaard en maatwerk producten en diensten
  • Creatieve en technologische partner
  • Effectieve aanpak
  • Crossmediale strategie van A tot Z
  • Meetbare resultaten

Uw partner op de arbeidsmarkt

Contact

Ons werk

Cottus

De ontwikkeling van een nieuwe website, waarin de medewerker centraal staat.

MKB Deventer

Crossmedia event 25 jarig bestaan MKB Nederland. Van concept script tot live event.

De Vergaderfabriek

De ontwikkeling van de Corporate identity voor het eerste commerciƫle 3D-geprinte gebouw van Europa.

MA-IT

Student en employer branding. Kennis en kunde op het gebied van hardware en software engineering

"We zochten een basis van samenwerken, verbinden en elkaar versterken en we zijn blij dat Mediavisie dit volledig verstaat."

Arvid en Marjo Prigge, De Vergaderfabriek

Benieuwd naar onze kijk op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie?

Onze consultant Ellis helpt u graag verder. Zij denkt strategisch met u mee zodat zodat we snel en effectief kunnen meebewegen met actuele ontwikkelingen in uw organisatie en de omringende wereld. Bel, mail of kom gewoon bij ons langs in Enschede of Deventer

Kom in contact

New Business Developer

Ellis
ten Cate