Onderwijs

"Door leerlingen al in een vroeg stadium op weg te helpen bij hun keuzes zorgt u er voor dat uw onderwijsinstelling niet alleen goed in beeld is maar ook dat leerlingen kiezen voor een studie die goed matcht bij hun talenten."

Chantal , Onderwijs specialist

Meest recente cases

Summa College

Studiekeuzehulp

Drenthe College

Een onderwijssite die de vraag van de leerling begrijpt!

Techniek College Rotterdam

Leadmanagement, interactieve virtuele tours

ROC van Amsterdam

Meeloopdagenregistratie

Kijk op de Student Journey

Studenten goed voorbereiden op de maatschappij is een van de belangrijke taken van het onderwijs. Om de loopbaan van studenten goed in kaart te brengen is een persoonsgerichte Student Journey essentieel. Met een goed ingerichte Student Journey krijgt u als opleider beter zicht op de instroom, doorstroom en uitstroom van leerlingen.

Het zichtbaar maken van talenten

Het samenhangende systeem stelt u in staat om de potentiële student aan uw onderwijsinstelling te binden, deze te volgen en gericht met de student te communiceren op basis van zijn of haar profiel. Zo weet u altijd wie uw aankomend studenten zijn, van welke school zij komen, wat hun voorkeuren en ambities zijn en in welk stadium van het keuzeproces zij zich bevinden.

Door te werken aan een gezamenlijk en inspirerend verhaal over de opleiding ontstaat een gezamenlijke identiteit met een gedeelde missie en een heldere visie op mens en maatschappij. Zo wordt studeren een reis naar de toekomst die aansluit bij de belevingswereld van de student, dat zowel geautomatiseerd als persoonlijk is. 

Online onderwijs oplossingen

In beweging

Zeker nu de onderwijs- en arbeidsmarkt volop in beweging zijn wordt het tijd om een gezamenlijke strategie op zowel communicatie als LOB te ontwikkelen die de drive en ambities van de studenten verbindt met de identiteit en cultuur van uw onderwijsinstelling.

Mediavisie heeft al meer dan 25 jaar ervaring en kennis in het onderwijs en een uitgebreid portfolio opgebouwd voor zowel de instroom, doorstroom als uitstroom.

Onze visie op Student Journeys

Met onder andere:

  • 25 jaar ervaring door eigen loopbaanplatform ROC.nl met miljoenen bezoekers
  • Uitgebreid arsenaal aan standaard en maatwerk producten en diensten
  • Creatieve en technologische partner
  • Effectieve aanpak
  • Crossmediale strategie van A tot Z
  • Meetbare resultaten

Wij werken o.a. voor

Benieuwd naar de nieuwe kijk van Chantal op het gebied van onderwijs?

Onze consultants helpen u graag verder. We denken strategisch en werken crossmediaal zodat we snel en effectief kunnen meebewegen met actuele ontwikkelingen in uw organisatie en de omringende wereld.
Bel, mail of kom gewoon bij ons langs in Enschede of Deventer

Kom in contact

Onderwijs Specialist

Chantal
Hilberink