Expert in het bedienen

van een miljoenenpubliek

Mediavisie is meer dan een digitaal Media-, ICT- en communicatieadviesbureau. Al meer dan 25 jaar hebben wij een eigen loopbaanportaal met een miljoenen publiek, waardoor wij als geen ander weten welke behoeften er spelen bij de doelgroep én in de onderwijs- en arbeidsmarkt.

Expert in online onderwijs en arbeidsmarkt oplossingen!

Met meer dan 25 jaar ervaring is Mediavisie dé expert in onderwijs en arbeidsmarkt en ontwikkelen tools gericht op student journeys en HRM oplossingen. Wij zijn uw partner voor permanente verbetering en helpen u met advies en het ontwikkelen van een gedegen visie op opleidings- en ontwikkelingsoplossingen. Door creatief te denken en geavanceerde IT en communicatiestrategieën in te zetten helpen wij u verder. Samen bewandelen we nieuwe wegen; met een nieuwe kijk boren we nieuwe markten en mogelijkheden aan.

Met aandacht en positieve energie benaderen we uw vraagstuk, hierbij focussen we op de capaciteiten die u al in huis heeft. Vervolgens gaan we aan de slag met uw ambities, de menskracht en het potentieel van uw organisatie. We werken niet alleen vanuit onze ervaring en intuïtie, ook gebruiken we een scan van uw bedrijfsprocessen als vertrekpunt. Zodat we met een koel hoofd en warm hart zorgen voor de juiste strategie en implementatie van nieuwe student journeys en HRM oplossingen!

Achtergrond Joost Aalbers
In 1998 startte Joost Aalbers het bedrijf Mediavisie. Hij heeft zich het principe ‘learning by doing’ letterlijk eigen gemaakt. Waar het hem om te doen is? Mensen, opleidingen, bedrijven en gemeenten met elkaar verbinden om zo samen aan een nieuwe en moderne maatschappij te werken. Zijn credo is dat mensen met behulp van online tools veel meer uit zichzelf, de organisatie en anderen kunnen halen.

Joost benadert mensen en nieuwe ontwikkelingen met een zeer 'open mind'. Zich inleven in de situatie van anderen is zijn tweede natuur, of het nu gaat om zijn medewerkers, klanten of leveranciers; de betrokkenheid ís er gewoon.
Professioneel en persoonlijk scoort hij hoog als het gaat om sociale interactie en wijsheid. Joost beroept zich op zijn kennis, visie en stressbestendigheid, wat hem tot een solide en betrouwbare (business)partner maakt. Zijn kwaliteiten hierbij zijn: luisteren, samenwerken, netwerken, overtuigen en realiseren.

Eigenaar en bestuurder

Joost

Aalbers

Senior Systeemanalist

Jan

Heijneman

Senior Webdeveloper

Sydney

de Jager

Projectleider & New Business Developer

Chantal

Hilberink

Service, content & communicatie medewerker

Daphne

Rekers

New Business Developer

Ellis

ten Cate

Senior Software Engineer

Raymond

Krahwinkel

Senior Webdeveloper

Jithran

Sikken

Front-end developer

Patrick

Ridderhof

New business developer

Noud

Kok

Crossmedia Strateeg

René

Reitzema

Crossmedia expert

Simone

Overvest

New Business Developer

Thijs

Keur

Crossmedia expert

Rutger

Groothedde

Cameraman/editor

Job

Kuiper

Allround redactioneel medewerker

Michelle

Hamhuis

Management Assistent

Amy

van der Wekke

Stagiair Multimedia

Koen

Jansen

Stagiair Mediaredacteur

Jelmer

Nengerman

Algemeen Medewerker

Selma

Elsharkawy

Directie Assistent

Abeer

Hassan

Wij werken voor