Expert in het bedienen

van een miljoenenpubliek

Mediavisie is meer dan een digitaal Media-, ICT- en communicatieadviesbureau. Al meer dan 25 jaar hebben wij een eigen loopbaanportaal met een miljoenen publiek, waardoor wij als geen ander weten welke behoeften er spelen bij de doelgroep én in de onderwijs- en arbeidsmarkt.

Familiebedrijf sinds 1998

Er was eens…

Jeannette Leerkamp was al lange tijd werkzaam in het onderwijs en voorzag het belang van een online portal, gericht op onderwijs. De pitch die zij vervolgens gaf aan haar werkgever, bleek hem niet te overtuigen. Want, zo stelde hij, iets met internet doen is niet nodig. Voorlichting geven via de ‘offline’ weg gaat prima!

Maar Jeannette liet zich niet kisten en startte niet lang daarna, samen met haar zoon Joost, een stichting. ROC.nl was een feit! Al gauw begon er een heus team te ontstaan. Jan, Sydney en Chantal verzorgden de ICT en communicatie. En ook haar dochter Marie-Jose sloot zich aan en droeg zorg voor alle visuele content.

De portal groeide en groeide… met als resultaat enorme bezoekersaantallen. Internet was nou eenmaal booming! Er kwamen diverse initiatieven om de portal nog meer te ontplooien, zoals een vacature- en stagebank, maildriehoek en online campagnes.

Bedrijven en onderwijsinstellingen waren enorm nieuwsgierig en vroegen advies over hoe zij het beste de online markt konden betreden. Vele jaren later is dit niet veel anders, en staat de portal als een huis.

Joost heeft deze prachtige zaak overgenomen en zorgt met het hechte Mediavisie team voor de realisatie van veel mooie projecten. We groeien, vernieuwen en kijken vooruit! Maar bovenal handelen we uit passie: Toptalent verbinden aan organisaties met een nieuwe kijk op media. 

 

Eigenaar en bestuurder

Joost

Aalbers

Crossmedia Strateeg

Marie-José

Aalbers

Senior Systeemanalist

Jan

Heijneman

Senior Webdeveloper

Sydney

de Jager

Projectleider & New Business Developer

Chantal

Hilberink

Service, content & communicatie medewerker

Daphne

Rekers

New Business Developer

Ellis

ten Cate

Senior Software Engineer

Raymond

Krahwinkel

Senior Webdeveloper

Jithran

Sikken

Marketing & Communicatie medewerker

Anouk

Calkhoven

New Business Developer

Cherique

Nijland

Marketing & Communicatie medewerker

Lena

Groothuis

Front-end developer

Patrick

Ridderhof

New business developer

Noud

Kok

Crossmedia Strateeg

René

Reitzema

Crossmedia medewerker

Simone

Overvest

Crossmedia medewerker

Anne

Hegeman

New Business Developer

Thijs

Keur

Crossmedia medewerker

Rutger

Groothedde

Accountant

Peter

den Besten

Marketing medewerker

Noëll

Slot

Wij werken voor