Stage

Management Assistent

Mediavisie is niet alleen een digitaal Media, ICT en communicatie- adviesbureau, maar doordat zij al meer dan 25 jaar een eigen loopbaanportal met miljoenenbezoekers beheren en bedienen weten zij als geen ander wat de behoefte is bij de doelgroep en wat er speelt in de onderwijs- en arbeidsmarkt.

Solliciteer

Wat ga je doen?

Als managementassistent neem jij de zorgen en lasten bij de werknemers weg. Je ondersteunt bij de werkzaamheden en zorgt dat binnen het bedrijf alles op rolletjes loopt en blijft lopen. Klinkt simpel, toch? Het is echter een uitdagende functie gezien je niet alleen de rechterhand zult zijn van het management, maar van een hele afdeling. We zijn dan ook niet op zoek naar stille muisjes die taken laten aandragen, maar een actieve aanpakker die het werk zelf ziet en daadwerkelijk werk uit handen neemt. Binnen onze organisatie hebben we een echte hands-on medewerker nodig met pit. Uiteraard krijg je hier ook heel veel voor terug!

Wie zijn wij?

Experts in student- en employee journeys. Voor een effectieve en resultaatgerichte instroom, doorstroom en uitstroom van studenten en medewerkers. Van talentacquisitie, IT oplossingen, en crossmediale campagnes. Met toonaangevende tools en een altijd vooruitkijkende blik zorgen wij al meer dan 25 jaar voor succes.

Wat zoeken wij

  • Pro-actief

  • Gedreven

  • Flexibel

  • Georganiseerd

  • Leergierig

Solliciteer

Wat we je bieden

Zoals gezegd zijn we een informeel team dat niet alleen samenwerkt maar ook gezellige dingen doet. Samen zorgen we ervoor dat je stage zo leerzaam mogelijk wordt. En wie weet, vinden we elkaar allemaal zo leuk dat we je graag blijven zien. We hebben veel ervaring met het begeleiden van studenten en zijn erop uit jouw stage zo leerzaam en leuk mogelijk te maken.

Wil je meer weten over deze vacature?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je CV op met een motivatie (filmpje) en misschien kunnen we elkaar snel de hand schudden! Na het versturen van jouw sollicitatie kijken wij of jouw competenties matchen met de vacature waarop jij hebt gesolliciteerd!

Solliciteer