Zorg

Meer doen met medewerkers

Als organisatie wilt u zich blijven ontwikkelen. Vandaar dat het besteden van aandacht aan de Employee Journey belangrijker is dan ooit. Met een goed ontworpen journey dragen medewerkers bij aan het succes, willen talenten graag voor uw organisatie werken en worden oud-medewerkers ambassadeurs van de organisatie. 

Door te werken aan een gezamenlijk en inspirerend verhaal van de organisatie ontstaat een collectieve identiteit met een gedeelde overtuiging, een duidelijke visie op mens en maatschappij met weinig verschil tussen interne en externe communicatie. Werken wordt voor medewerkers een beleving en zorgt voor een sterke en positieve uitstraling naar uw klanten. Eigenlijk is het erg simpel: Blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Zeker nu de arbeidsmarkt volop in beweging is wordt het tijd om een gezamenlijke strategie op zowel HR als communicatie te ontwikkelen die de drive en ambities van uw medewerkers verbindt met de identiteit en cultuur van uw organisatie. 

Bij grote veranderingen binnen de organisatie, zoals een nieuwe manier van werken, een fusie of overname, verandert het verhaal van uw organisatie. Van medewerkers wordt in zo’n geval een bepaald gedrag, bij- of omscholing verwacht. Het is van belang om dan te investeren in een effectief re- of crossboarding-programma waarin u alle medewerkers op consistente wijze meeneemt in het verhaal van de organisatie.

Ons werk

Gelre ziekenhuizen

De ontwikkeling en communicatie van een strategie voor de toekomst.

Radiotherapiegroep

Virtueel in verbinding, tijdens de opening van een nieuwe locatie.

Veilig Thuis

Online symposium: sprekers en trainingen direct en overal beschikbaar

Atlant

Een Crossmediale werkenbij-campagne bestaande uit een website, video's, social media content, buitenreclame en bioscoopcommercials.

Uw partner in de zorg

  • Infographics en Animaties

  • Social Media kalender

  • Werkenbij-campagnes

  • Assessments en E-learning

Contact

Ontwikkeling

Om zich te ontwikkelen als organisatie is aandacht besteden aan de Employee Journey zeer belangrijk. Met een goed ontworpen journey dragen medewerkers bij aan het succes, willen talenten graag voor u werken en worden oud-medewerkers ambassadeurs van uw organisatie.

Door te werken aan een gezamenlijk en inspirerend verhaal van de organisatie ontstaat een collectieve identiteit met een gedeelde overtuiging, een duidelijke visie op mens en maatschappij met weinig verschil tussen interne en externe communicatie. Werken wordt voor medewerkers een beleving en zorgt voor een sterke en positieve uitstraling naar uw klanten. Eigenlijk is het erg simpel: Blije medewerkers zorgen voor blije klanten. 
 
Zeker nu de arbeidsmarkt volop in beweging is wordt het tijd om een gezamenlijke strategie op zowel HR als communicatie te ontwikkelen die de drive en ambities van uw medewerkers verbindt met de identiteit en cultuur van uw organisatie. Wij werken o.a. voor

Benieuwd naar de nieuwe kijk van René op het gebied van de arbeidsmarkt?

Onze consultants helpen u graag verder. We denken strategisch en werken crossmediaal zodat we snel en effectief kunnen meebewegen met actuele ontwikkelingen in uw organisatie en de omringende wereld. Bel, mail of kom gewoon bij ons langs in Enschede of Deventer

Kom in contact

Crossmedia strateeg

René
Reitzema